Pages

Saturday, July 2, 2011

chente haty saye..

aikkk...cape pulak nie...???

sape ag lau bukan  chenta haty saye...mr.ash'riey (http://www.facebook.com/mohdashri)
saye sayunk an dye..saye chente an dye...saye suke an dye....
dye ni ngde nye lebeh sngt..mengalah kan budak techik..
...but...
its ok....i like.... huhu..
manja!!!.hurmmm usah ckp la....mnje mgalah kan gurl..hahaha
..but...
1 je kekurangan dye...dye x suke nk mkn sayur....
jen0h jugak la pakse sowh mkn....dh disuap pn still x nk jgak....hurmm...
pepn...1 ry t...sye an pasti an dye suke mkn syur..huhu :p..
....and ...
dye ni ..lau bab ceramah...ag an at dye..huhu...c0mfrm u all terdiam x ter kate...haha..
hurmm...dye ni usah ckp la...ramai jugak la peminat dye...bek laki..bek pmpn..same je..huhuh
nk kate besa....x depulak..kechik je...hurmm...
2 memng bet0l2 c0baan bagi sye,,,
yela,,,,sape x risau kan chente haty nye de peminat....bantai dirampas nye...nyany0 je.. ;p

p/s :pep0n..mcm mne dye....baek bur0k...dye tetap chenta haty sye..f0rever....
l0ve y0u my dear....
just f0r y0u....
 ....lalalalal.....
Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku di sini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Chorus
Suara dengarkanlah aku
Apa khabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apakah aku selalu di hatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
Kalau ku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu aku menunggu

Friday, July 1, 2011

insan yang pernah dihormati...

first tyme aku merasakan bagai jantung jatuh ke darat....
s0rang pmpn telah mencabar kemarahan aku....
terkeluar segala baran aku...
kau memng pmpn yang tidak taw menilai erti kehidupan..
kau tidak taw ape itu sebuah chente sejati..
kau tidak pandai menjage keamanan orang disekeliling...
kau tidak pandai menjage name baek kau...
sampai kan ade orang yang telah menghilang kan rasa hormat kau pada dri dye..
selame ni dye h0rmati kau bagai mendatang mnyak yg penoh...
dye telah pn mnjge name baek kau...
BUT..!!!!!
kenape semua ini berlaku pada kau..
apa yg tidak cukup pada diri kau
smpai kan kau melakukan ini semua......
insaf la wahai dikau...

saat kehilangan dikau....

Andai aku tahu itu senyuman terakhir ,
Andai aku tahu itu pelukan terakhir ,
Andai aku tahu itu ciuman terakhir ,

Andai aku tahu itu pandangan mata mu  terakhir,
Andai aku tahu itu pemberian makanan mu  terakhir,
Andai aku tahu itu ged0ng ku yang terakhir,

Andai aku tahu itu dodoi terakhir,
Andai aku tahu itu tawa terakhir,
segala-gala nya buat mu..
Akan aku semadi kan segala kenangan  kamu di dlm hati aku...
buat selamanya...
m0ga kamu berbahagia dijalan kamu...
Tiada siapa yang b0leh menganti kan tempat kamu buat aku...
salam rindu buat kamu... 


- Puteh (abg antan) -

Saturday, March 19, 2011

sweet mem0ries

 
firstly....
thnkz what frendz2 yang de tyme ni.. epy sngt2..thnkz c0z sudi kua ngn saye..ase epy sngt2...
ase tenang n ilang sgle mslah..n snggup b'redah ujan.. <3


  • thnkz  what dye..yg sudi give aiskrim c00kie m0nster perisa c0klat...sedap sngt2....:D
  • thnkz gak what dye coz dpt sepasang b0b0k biru .. n sepasang  sarung itam n ais blog c0klat...:D
  • thnkz gak what dye c0z give tmpt beted0h...:D
  • thnkz gak what dye c0z sudi j0in skali  bg memeriah an suasana..n sudi jd photogfer what kami... :D


mood : saye an engt mem0ries ni sampai bile2...
           yu are de bez f0rever...
           yu are frendz f0rever...

Saturday, March 12, 2011

adeq kate..!!!

adeq kate sye s0mb0nk...
tp dlm tyme yunk same...
sye masih menjage dye...


adeq kate sye dh lupe kan dye...
tp dlm tyme yunk same..
sye maseh mencari-cari dye...


adeq kate sye melarikan diri...
tp dlm aty sye...
sentiase ade dye...


adeq kate saye x perlukan dye..
tp dlm hid0p sye..
sentiase perlu kan dye...


adeq kate "sampai hati x bg tau dye"
tp dlm hid0p sye..
x de niat p0n nak buat dye mcm 2...


adeq kate sye dah benci dye...
tp sye bukan camgi2..
sye mseh chayunk kan dye...


adeq kate sye x nak jge dye...
tp sye x camgi2...
sye sentiase risau kan dye,
&  sye telah kirim kan s0me0ne untuk menjage dye dsane...


adeq kate sye x pernah ade dicc dye,
tyme dye brada dikhalayak ramai..
tp sye bukan camgi2...
sye just x nak ganggu kbhgiaan mereka,
apebila mereke brde dcc dye...
sye x mahu mjdi penghalang semua kebahagiaan 2...


p/s
....sye chayunk dye.....
sejauh mane pn dye pergi,dye tetap ade dhati  saye selama nye..
thankz adeq..luv y0u f0rever



Sunday, February 27, 2011

LaYaN suDaH.... ^_^

video

...beRuaNg dUiT...

video


...nAma p0n sAmPaH...

video

...ewwww...

Wednesday, February 2, 2011

siapa aku dcc dye

ak buKaN kaWan paRt Tyme...
ak bukaN kawaN  Spare  paRt...
ak bukan kaWan  pencheNta keMewaHan...
ak bukaN kaWaN  yaNg kaya deNgan egoiSss...
ak bukan kawaN  yanG terlanjuR denGan hip0Krit...
ak buKaN kawaN yang pembaWa muLut...
p/s :
insyAllh aku akan menjadi seorang  kawan yang penuh dengan keikhlasan...kejujuran.. & sentiasa memberi space untuk sesiapa sahaja yang benar2 menchentai persahabatan ak...